Travelling

Set your mind free with these questions

Hallo!

Few days ago I saw an interesting link in Facebook with title “30 Questions that will Set Your Mind Free”
I was curious about it so I opened the page and read the article. Ended up with I want to write and answer all the questions here. So lets get started! 

1. If you didn’t know how old you were, what would you guess your age to be?

Answer : I am gonna answer based on my colleagues used to guess my age, 22 y.o (besides I wanna be forever 22 😂)


2. In the end of your life, will you have said more, or done more?

Answer : DONE MORE!! Thought I dont need to explain the reason why.


3. If the average human lifespan was only 40 years, how would you live differently?

Answer : I would not leave my granny even for a second (Granny, I miss you so much! RIP in heaven my dear!)

4. If happiness was money, what would make you rich?

Answer : Having supportive family and friends.


5. Would you rather do the right thing, or do things right?

Answer : Do things right. Because sometimes to do the right things you gotta learn to do things right (if you know what I mean)


6. What is better: a worried genius, or a joyful idiot?

Answer : OF COURSE A JOYFUL IDIOT! Life has no meaning if your days fills with worrying!


7. Would you rather lose all of your old memories, or not be able to make new ones?

Answer : Lose all my old memories. There is nothing to do with the past. Keep moving forward! (But the fact about my granny is the exception).


8. Can you know the truth without challenging it?

Answer : Yes. Sounds illogical thing but I do believe in miracle and this quote “God leads us to the truth”


9. Have you ever actually encountered your greatest fear? If not – why is it your greatest fear?

Answer : I had. The day my Granny passed away was the saddest day in my life. The greatest fear of my life that finally happened.

10. Are you simply alive, or truly living?

Answer : I am still working on my “truly living”


11. What did you do today that you’ll actually remember?

Answer : Just changed the wifi stuff because I had trouble with the previous one. Can you imagine that the monthly bill was 600 aed (IDR 2.160.000) only for wifi. I didnt use any tv service. So then I changed to the new one and got a new data plan which is way better, faster and of course, cheaper. Thank God.

12. Are you doing what you believe in? Or simply getting by?

Answer : I am doing what I believe in then God and the universe simply giving all the good things to me (even bad things have excellent things behind). Thank God I am blessed!


13. How much have you actually controlled the path of your life?

Answer : I believe all the things in my life happens because of my mindset. So this is the way I thinks : When I believe that I will get it, I got it. When I didnt get what I believe I will get, I know God will give me a better thing as a replacement and additional sweet surprise to make me the happiest person on earth. 


14. If you could offer someone one piece of advice, what would it be?

Answer : Believe and repeat this : you are lucky and blessed.


15. Do you see the line between insanity and creativity?

Answer : NOPE 😂


16. If you could change one thing about the world what would it be?

Answer : Ask God to give extra filter and positive brain for people who create differentiations only to create wars. 


17. Would you give up 10 years of your life to be attractive or famous?

Answer : Attractive. Popularity never impress me.


18. Would you rather have less work to do, or more work doing what you love?

Answer : More work doing what I love and it simply leads to the ultimate happiness of my life. 


19. Do you ever feel like you’re re-living the same day over and over?

Answer : often times during days off. Everytime I promise myself to be productive during days off, ended up with wake up, eat, sleep, repeat. Lol


20. If we learn from mistakes, why are we so afraid to make them?

Answer : For me, its because of the perfectionist mindset. I was a bit perfectionist and ambitious person that so afraid to make mistakes because I want everything goes well. Once something goes wrong, I will be frustrated. But then I realized that it was the biggest mistake ever. Now I know that being perfectionist is not only about doing everything perfectly but also how to fix mistakes and return to the track. But I have some friends that feeling afraid to make mistakes because they are not ready yet for the consequences and the challenges. But one thing that people should know about life is, there will be no beautiful life without mistakes. Life is not perfect, but we can reach an absolute happiness by fixing the mistakes and be a better person. 


21. How comes what makes you happy doesn’t make everyone happy?

Answer : Because people have different opinions about happiness. For me, doing nothing in days off is happiness. Make a little thing to make people around me smile is happiness. While others thinks travelling around the world like what I do in daily basis is happiness. I am not saying that I am not happy with my job. But there were certain times when I dont wanna do anything in layover and just lock myself inside the hotel room.


22. Why are you, you?

Answer : Destiny


23. What would you do differently if there was no one to judge you?

Answer : Actually I dont even care when people judge me. I am living the life I chose. No one can cross my path only to give me a judgement. I mean, excuse me, who do you think you are?


24. What is it in life that you truly love?

Answer : The one that sacrifice HIMSELF for my sins.

25. In the decisions you are making right now: are they for you? or for someone else?

Answer : Right now is 50:50. Been learning that every decision I make has to be good for myself as well.


26. Knowing I will die, how should I live?

Answer : Pray more often 😅

27. Which is worse: failing or never trying?

Answer : NEVER TRYING! Dear people, you will get stuck if you have no power to try something new (I said something new, not someone new). So dare yourself to think out of the box and make your life different.


28. What am I holding that I need to let go of?

Answer : The pain of fact that my granny has been gone

29. Does something that upset me 5 years ago even matter anymore? Why?

Answer : Not at all. 


30. If not now, when?

Answer : I got a question related to this yesterday when one of my friends asked me how long I am gonna be here (in this job). I answered, once my husband ask me to resign, then I will. In fact I dont even have a boyfriend now so yeah, for sure I am gonna be years here 😂


*end*

Seems like easy questions but if you truly think about them, you will get a brighter mind after. Anyway it sounds fun when you can go with these questions when you hanging out with friends. First, you may get surprise of their answers that may lead you to get ideas. Second, its better to discuss something good than gossiping about people. 

Hope you guys enjoy it and have a good day fellas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s